Καλως ήλθατε

H GEMICOM Co και το προσωπικό της  έχοντας  δεκαετίες εμπειρίας άλλα και με την συνεχή  ενημέρωση με κάθε τι σύγχρονο υπάρχει στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας ,σας προσφέρουμε απόλυτα λειτουργικά συστήματα ασφαλείας.

Τόσο τα βασικά συστήματα συναγερμού (κεντρική μονάδα ,πληκτρολόγιο) , όσο και τα περιφερειακά συστήματα (ραντάρ, σειρήνα) που τον συνοδεύουν σχεδιάζονται και παράγονται από επώνυμες εταιρείες όπως η Paradox, Caddx-General Electric, Pyronix, Bosch κ.α.

 

dbell

Το dbell είναι ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό προϊόν καναδικής σχεδίασης το οποίο εισαγάγετε αποκλειστικά από την Gemicom Μπιχαλτζής – Γερασιμόπουλος ΙΚΕ.

Η πολυετής εμπειρία στο χώρο της ασφάλειας σε συνδυασμό με την μόνιμη πλέον παρουσία μας στον Καναδά με δικό μας μόνιμο αντιπρόσωπο καθιστά την Gemicom από τις λίγες εταιρείες στον Ελλαδικό χώρο που μπορεί να εισάγει δοκιμασμένα και εγγυημένα προϊόντα τεχνολογίας από την Βόρεια Αμερική.

To dbell δεν είναι μια απλή θυροτηλεόραση, είναι ο φρουρός του σπιτιού σας και είναι κατασκευασμένο με γνώμονα την ασφάλεια του σπιτιού σας και την εύκολη εξυπηρέτηση των επισκεπτών σας.

Περισσότερα...

TLS.GR Web Services